Hier volgen de 10 voornaamste redenen om met een coach aan de slag te gaan

1. een coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven. Coaching helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

2. een coach brengt inspiratie om je doelen te realiseren. Coaching laat je inzien dat je gelukkig wordt van het maken van bewuste keuzes.

3. een coach zal je motiveren om vol te houden en niet op te geven. Coaching is de benodigde stok achter de deur om resultaten te behalen.

4. een coach biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

5. een coach is een spiegel en ziet wat de beperkingen in je gedrag zijn die jij zelf niet ziet. Coaching zorgt ervoor dat je deze beperkingen uit de weg ruimt en zo de weg vrij maakt voor het bereiken van je doelen.

6. een coach stelt samen met jou een strategie en concreet actieplan samen. Coaching helpt je jezelf te houden aan dit actieplan om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.

7. een coach is een vertrouwenspersoon die echt naar je luistert en haar aandacht er volledig bij heeft. Coaching biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen zonder dat hier over wordt geoordeeld en zonder dat je dit later weer terugkrijgt op een onaangenaam moment.

8. alles wat je vertelt bij een coach blijft bij de coach. Coaching biedt volledige vertrouwelijkheid en discretie waardoor je je volledig vrij kunt uiten.

9. een coach houdt je aan je eigen afspraken. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.

10. de coach is er om samen met jou je behaalde successen te vieren. Coaching biedt de mogelijkheid om successen echt samen te vieren, iets wat normaal veel te weinig gebeurt.

 

Contact is volledig vrijblijvend en 100% vertrouwelijk

 

Neem direct contact op