Referenties

Beste José in mijn zoektocht naar mijn innerlijke kracht heb ik vele inspirerende mensen ontmoet. Jij bent daar absoluut één van. Ik heb zeer genoten van onze gesprekken en ben je heel dankbaar voor het vertrouwen in mijn talent dat je hierbij steeds liet voelen. Dat was net het laatste zetje dat ik nodig had. Ik heb het ook heel fijn gevonden dat we op zo’n heel nuchtere wijze over alles konden praten. Je handreikingen om dieper in mezelf af te dalen, zijn zeer waardevol geweest. Dank je wel.

Daniel

José heeft bij mij iets voor elkaar gekregen wat andere coaches in mijn proces niet is gelukt. José heeft me de weg naar binnen getoond. En dat heeft ze gedaan met veel respect voor wie ik ben, zonder oordelen, direct en helder. José werkt vanuit haar intuïtie en helderheid, kan confronteren, heeft humor en is bovenal niet wollig, maar met beide benen op de grond.

Jeanine

In mijn carrière heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd op gebied van management. Uiteindelijk vaak een hoop open deuren op een rij. Hoe anders kwam ik uit een traject van Partners in High Performance. Confronterend, inspirerend en boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Als je wilt groeien investeer dan in een training van Partners in High Performance. Daar kom je gegarandeerd beter uit.

Eric

Ik heb José leren kennen als iemand die mij een spiegel voor hield, die me direct aan het denken zette met haar vragen en die me uitdaagde eens te kijken wat ik nou precies wel wilde. Het heeft geresulteerd in een paar voor mij belangrijke stappen. Ik ben van baan veranderd, een stap die me veel meer heeft opgeleverd dan ik ooit had kunnen voorzien en die me een stuk gelukkiger gemaakt heeft. Ik heb vanuit mijn nieuwe positie af en toe nog eens contact met José op onderhoudsbasis.

Michiel

De coachingsprekken met José hebben me meer inzicht in mezelf gegeven. Ik kon daarmee een visie en aanpak kiezen die bij mij past. Toen ik mijn producten in de markt wilde zetten kwam mijn zakelijke kant naar boven en vergat ik mijn eigen inspiratie, de verbinding en reden waarom ik dit heb ontwikkeld. José haalde dit weer bij mij naar boven, waardoor ik nu een veel persoonlijkere presentatie en marketingverhaal naar klanten breng. Verder heb ik geleerd focus aan te brengen in mijn marktbenadering, welke klantgroep benader ik het eerst, welke heb ik voor ogen gehad bij de productontwikkeling. Die groep heeft dus prioriteit, hier kan ik dan ook mijn gehele assortiment aanbieden. De begeleiding is persoonlijk, betrokken en ik kom er echt verder mee.

Marcella

José kijkt naar het geheel, zowel de zakelijke als persoonlijke kant. Voor mij was belangrijk dat ik echt ging kiezen en focussen, zodat ik gerichter met mijn marketing aan de slag kon gaan. Daarin heb ik geleerd hoe ik op creatieve wijze met acquisitie om kan gaan om klanten te vinden. Concreet en praktisch heb ik een stappenplan gemaakt dat ik ben gaan uitvoeren, dat vond ik namelijk lastig. José heeft me ondersteund om met mijn weerstand om te gaan en de dingen te doen die belangrijk waren, met als resultaat een aantal nieuwe klanten. Ze geeft op een directe, open en prettige manier feedback
Lisa

In een periode dat ik vast zat in mijn baan met ballast uit mijn verleden en een zelfvertrouwen waar niets meer van over was heeft José me gesteund. In de gesprekken met haar heb ik inzichten gekregen waardoor het mogelijk was voor mij om stappen te zetten en een nieuw leven voor mezelf te beginnen. Ik ben dankbaar dat José mij terzijde stond.

Mirjam

José is een geweldige trainer en coach. Lekker van deze tijd. Begrijpt snel je markt. Ziet vrijwel meteen de pijnpunten van de te trainen personen en kan door daar goed op te duwen relatief snel resultaat boeken. Aan het einde van de training heb je een flinke dosis nieuwe energie.”

Olga

José verstaat de kunst om feilloos aan te raken waar ik vastloop en hoe ik mijzelf weer op het juiste spoor zet. Zij houdt mij een spiegel voor waardoor ik mijn eigen blinde vlekken heb ontdekt en voor mijzelf erken. Zelfs zonder mij echt te kennen prikte José door mijn zelfgecreëerde waarheden heen. Iedereen aan te raden als je vooruit wilt in het leven.

Erik

Ik vond de coaching van José heel plezierig. Het heeft me bewustgemaakt van een heel oud stuk uit mijn verleden dat me tot aan de coaching nog parten speelde, zonder dat ik me daar bewust was. Door dat stuk aan te kijken en te bekijken vanuit waar ik nu als volwassene sta, heb ik stappen kunnen zetten naar de toekomst met acceptatie van hetgeen in het verleden is gebeurd. Het maakt dat ik met veel zin naar voren kijk in plaats van terug.
Marianne

Ik vond dat je me erg prettig begeleid hebt in mijn coachingsvraag. Op een erg rustige wijze stond je echt in contact met mij. De methoden die je in hebt gezet sloten ook aan bij mijn behoeften op dat moment.
Karin

Partners in High Performance heeft ons prima begeleid in het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze adviseurs. José leeft zich goed in en bereidt zich goed voor. Zij zorgt voor maatwerk en verbeterde resultaten. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Dennis

Door economische omstandigheden gaat het bij het bedrijf waar ik werkzaam ben niet goed. Daardoor ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en wilde ik gaan onderzoeken wat nou echt bij mij past. Hierin ben ik begeleid door José met het geweldige resultaat dat ik nu druk bezig ben met het oprichten van mijn eigen bedrijf. Het is goed dat iemand je dat extra zetje geeft en met inzichten komt die je zelf over het hoofd hebt gezien. Ik zou iedereen een coach aanbevelen, omdat het helpt knopen door te hakken en motiveert door te zetten
Raymond

Het is alweer twee jaar geleden dat je me hebt gemotiveerd nieuwe keuzes te maken. Ik ben goed terecht gekomen en nog steeds verbaasd dat werken leuk kan zijn. Daarom ben ik nog steeds dankbaar dat je de juiste snaren wist te raken José.

Henk

Na persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen kwam ik op aanraden van een vriend bij José terecht voor een outplacementtraject. In haar aanpak combineerde zij zakelijkheid met emotie om zo door te dringen tot de kern. Het was confronterend maar heel effectief. Ze heeft me door een groot bewustwordingsproces heen laten gaan. Door de sessies bij haar weet ik hoe ik mijzelf beter kan profileren en mijn kwaliteiten benadruk. Ik weet nu wat mijn kracht is en wat ik kan. Dit geeft mij zoveel zelfvertrouwen. José is een bijzondere dame in coachingsland: Warm van hart, scherp inzicht en analytisch heeft ze zich voor mij ingezet zodat ik ook echt verder kon komen. Met José bereik je tenminste wat.
Manuel

De aanpak van José is professioneel, nuchter en pragmatisch. En heel belangrijk, ze komt haar afspraken na. Wij zijn heel tevreden met haar, de aanpak van José en met het behaalde eindresultaat. Ik kan elke organisatie aanbevelen om José in te schakelen als er medewerkers of managers zijn die teamcoaching vragen hebben.

Peter

Partners in High Performance heeft mij persoonlijk en professioneel gecoached. Initieel kreeg ik het idee dat iemand mij op de vingers zou kijken, maar het tegendeel is waar. Zij  heeft in mijn ogen een unieke benadering om mensen te coachen. Door eenvoudig te beginnen en het niveau geleidelijk op te voeren, ga je automatisch mee in de flow. En door met name de positieve kanten die zij ziet te benadrukken, eindigde voor mij die dag boordevol met energie. Deze ‘flow’ helpt mij nu elke dag om die energie vast te houden.

Marian

Nadat ik was ontslagen vroeg ik mij af hoe ik weer verder kon met mijn loopbaan. Ik wist dat ik iets anders wilde gaan doen maar ik vond het lastig er achter te komen wat dat zou kunnen zijn. Daarbij dacht ik dat mijn leeftijd niet erg mee zou werken. Door met José te werken werd mij duidelijk dat in mijn ervaring mijn kracht zit. Zij richtte de focus op mijn ervaringen en maakte mij zo bewust van mijn kwaliteiten. ‘Al die ervaring is goud’ zei José en dat ging ik ook zelf zo voelen. Dankzij José zag ik, wat ik allemaal gedaan had en werd ik trots op mijn arbeidsverleden. Dit gebeurde tijdens een intensief traject van een aantal sessies waarbij ik verschillende huiswerkopdrachten kreeg. José begeleidde me met veel aandacht voor de gevoelsmatige aspecten en daarnaast hield ze de focus op de praktijk. Ik heb José ervaren als een resultaatgerichte coach die je met veel persoonlijke aandacht voor jouw verhaal weer helpt op het juiste spoor te komen.

Dennis

Het loopbaantraject bij José heb ik als inspirerend en vernieuwend ervaren. Ik heb in het verleden verschillende loopbaangesprekken bij anderen gehad, waar ik niet veel verder mee ben gekomen. Door de systematische aanpak van José, waarbij we zorgvuldig alle benodigde stappen hebben doorlopen, kwam ik los uit een impasse.

Marielle

Iedereen die zijn competenties verder wil ontwikkelen raad ik sterk aan om beroep te doen op Partners in High Performance ’ capaciteiten! Het is een onontbeerlijke manier om je volledige potentieel te bereiken!”

Barend

Gedurende het traject ben ik me bewust geworden van wat me energie geeft of juist energie kost. Mijn interesses werden duidelijker. Door naar mezelf te gaan kijken zonder te oordelen kreeg ik een positiever en completer beeld van mijn werk- en studieverleden. Dit bevrijdde me van een negatieve houding ten opzichte van mezelf tot werk, waarvan ik me niet zo bewust was. Ook heb ik mijn kwaliteiten en capaciteiten onderzocht. Gedurende het traject kreeg ik tot mijn eigen verrassing een ingeving waar bij alles op zijn plek viel. Ik ben nu vol enthousiasme een eigen bedrijf aan het starten.
Pim

Tijdens de sessies zet José zich helemaal voor je in en gaat ze al snel naar de kern van de zaak. Onder haar begeleiding leerde ik op een andere, nieuwe manier naar mezelf kijken. Dit is zowel confronterend als verrijkend. Ook geeft José tools mee om met bepaalde problemen te leren omgaan, stappen te zetten. Al met al was het een goede en verdiepende ervaring.
Peter

José is zeer betrokken, luistert naar me en helpt me keuzes te maken wat ik echt wil met werk. Ik heb meer kennis en inzicht in mezelf gekregen. Alle belangrijke dingen zoals mijn kwaliteiten, werkrichting die past mij bij, netwerken heeft me geholpen om een baan te vinden.

Katinka

José is niet alleen energiek en gedreven, maar zij weet ook haar enorme kennis en vaardigheden goed over te brengen. Ik heb met veel plezier training bij haar gevolgd en ik kan met zekerheid zeggen dat deze training mij veel verder in mijn functie heeft gebracht. Zij is niet bang om zeer kritische vragen te stellen en mensen te confronteren met hun leerdoelen. Ik heb de tijd met José als nuttig en zeer aangenaam ervaren.

Joost