Conflicthantering

Leer jezelf kennen en krijg praktische handvatten om effectiever om te gaan met conflicten

 

 Voor wie

Zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden kunnen deelnemen aan de training conflicthantering.

 

Hoe effectief ben jij in conflicten?
Ga je vechten, of juist vermijden? En hoe komt dat eigenlijk? We staan in deze training uitgebreid stil bij jouw manier van omgaan met conflictsituaties. Je leert vooral jezelf kennen en krijgt een scala aan praktische handvatten om effectiever om te gaan met conflicten. We simuleren conflicten met behulp van een acteur en komen dichtbij. Je krijgt opdrachten mee tussen de twee dagen waarin je werkt aan het anders hanteren van conflicten.

De training of cursus conflicthantering is erop gericht om je conflictvaardigheden te verbeteren. Effectieve communicatie is immers het sleutelwoord voor het hanteren van een conflict. Je krijgt inzicht waar je sterke en zwakke punten liggen wanneer het om conflicthantering gaat. Voor de inventarisatie maken wij veelal gebruik van onze test conflictstijlen.

 

Aan het eind van de training
– Kun je je effectiever tot conflicten verhouden
– Ken je jezelf beter
– Weet je waarom jij reageert zoals je doet
– Kun je je gedrag effectief aanpassen

 

In Company
Wij kunnen al onze trainingen en opleidingen maatwerk In Company aanbieden. We stemmen maximaal met u af waar binnen uw organisatie behoefte aan is. Mogelijkheden verkennen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek..